Снимка БулфотоСпоред вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов българското председателство

...
Снимка БулфотоСпоред вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов българското председателство
Коментари Харесай

Каракачанов даде оценка за българското европредседателство

Снимка Булфото

Според вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов българското председателство е положително показване на страната ни пред Европа и европейските институции. Оттук нататък би трябвало да бъдем задоволително дейни тези червени точки, които натрупахме по време на председателството, да ги осребрим в интерес на българските жители, написа вести.бг.

Това съобщи Каракачанов пред публицисти на Айдушкото сборище край троянското село Балканец, където участва на Празника на билките, планината и туризма, съобщи Българска телеграфна агенция. Относно изгодата на България от председателството в областта на защитата вицепремиерът сподели, че е осъществена цяла стратегия от мероприятия, както и че е признат регламентът, който е бил нужен за индустриалното съдействие в региона на отбранителната промишленост. Каракачанов разяснява и тематиката за мигрантите, като съобщи, че в случай че европейските страни нямат обща политика да стопират тези незаконни потоци от емиграция, употребявайки всички средства, в това число флотата си, и да ги връщат оттова, откъдето са пристигнали, няма да се реши казусът.

За вота на съмнение на правителството Красимир Каракачанов посочи, че Българска социалистическа партия не са били добре готови. " Част от опозицията нямаше претекстове, а другата част, като " Воля ", на процедура не се държаха като съпротива ", съобщи вицепремиерът. Той призна, че има проблеми със сигурността, само че съгласно него те няма да се решат с празни приказки от трибуната на Народното събрание, " а с това да дадем кураж на служителите на реда да си правят работата ". " Ако ние не ги убедим, че те би трябвало да употребяват закона по най-твърдия метод, даже с потребление на мощ, и че няма да бъдат наказвани за това като нарушители, няма да има резултат ", съобщи Каракачанов. " Не може разбеснели се роми да хвърлят пейки и да замерят служителите на реда и за това да няма последствия ", добави още той. По думите му политиците би трябвало да спрат да купуват гласовете от гетата, тъй като по този метод основават възприятие за безотговорност у тези, които правят закононарушенията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР